Usluge

WEB DIZAJN

web dizajn i izrada i usluge grafičkog dizajna 9Design

Web dizajn i izrada web sajta je kao građenje kuće. Za uspešan proizvod potrebni su: planiranje i stabilan temelj. Proces se sastoji od tri koraka i mi Vam možemo pomoći u svakom od njih.

Prvi korak: Razgovarajte sa nama o Vašim potrebama.
Stupite u kontakt sa nama i diskutujte o projektu i ciljevima.

Drugi korak: Sakupite i organizujte kompletan sadržaj.
Postavite sebi pitanja: Koje informacije su najvažnije? Šta želite da istaknete?
Koliko strana Vam je potrebno i kako najbrže doći do određenih informacija? Dobro osmišljena navigacija zadržaće posetioce na sajtu.
Uopšteno govoreći, kada započinjete izradu web sajta, najbolje je fokusirati se na osnovne informacije kroz koje želite da komunicirate sa posetiocima. Ceo sajt će biti sadržan od multimedijalnog sadržaja: teksta, slika, fotografija, videa, ilustracija…. Zato razmišljajte o tome – koji sadržaj treba da se nađe u sklopu određenih strana, jer zaista mogu da uvećaju vizuelni i informativni utisak kod posetioca. Jedna slika govori hiljadu reči – posebno – u svetu web dizajna.

Treći korak: Razmišljajte o Vašem dizajnu.
Pogledajte primere na internetu. Tako ćete stvoriti ideju o estetici i funkcionalnosti Vaše prezentacije. Tako štedite i vreme i novac, a na kraju, rezultat je web prezentacija kakvu ste želeli, a koja će posetiocima doneti informacije koje su tražili.

WordPress i održavanje sistema

Mi nudimo usluge dizajna i izrade website-a, kao i posebnu uslugu mesečnog održavanja koja je neovisna o samoj izradi istog (pod tim podrazumevamo redovni backup i održavanje sistema). Sistem u kom radimo je WordPress open source sistem i garantujemo da je on najbolji i najpodržaniji, trenutno, sistem na internetu. Cene dizajna i izrade variraju u zavisnosti od potreba klijenta, tako da uvek ostavljamo prostor za dogovor u skladu sa željama i vremenskim rokovima. Održavanje wordpress sistema se vrši neovisno o izradi sajta  i cena se može definisati na mesečnom ili na godišnjem nivou u zavisnosti od složenosti sistema i potreba klijenta.

KORPORATIVNI IDENTITET

web dizajn i izrada i usluge grafičkog dizajna 9Design

Korporativni identitet predstavlja kompletan grafički identitet Vaše firme kojim se predstavljate potencijalnim klijentima u javnosti. Korporativni identitet nije samo logo ili ime kompanije, iako su to najvidljivije komponente. On treba da poveže sve različite elemente posla u jednu celinu. Korporativni identitet omogućava kompaniji da izgradi prepoznatljivost i lojalnost među klijentima. Jedan od najvažnijih atributa efikasne kampanje identiteta je stalna primena ovih elemenata u svim oblicima komunikacije, od vizit karti do prezentacija na računaru i uniformi zaposlenih.

Sve to, vremenom, doprinosi isticanju Vašeg proizvoda u odnosu na konkurenciju. Dolazite do stalnih konzumenata i osvajate tržište, ne samo kvalitetom već i prepoznatljivošču, odnosno – brendom.

Ciljevi koji su potrebni dobrom brendu su:

Da donosi jasnu poruku
Da potvrđuje svoju verodostojnost
Da motiviše kupca
Da stekne lojalnog klijenta
Da biste uspeli u brendiranju morate razumeti potrebe i želje svojih kupaca i klijenata. Možete to učiniti integrišući svoje brend strategije kroz razne medije.
Vaš brand opstaje u srcima i glavama klijenata. To je zbir iskustava i percepcije, od kojih na neke možete uticati svojom doslednošću kojom uživate poverenje svojih klijenata.
Jak brend je od neprocenjive vrednosti i zbog toga je važno je da se troši vreme, na ulaganje u istraživanje, definisanje i izgradnju svoje marke. Uostalom vaš brend je izvor obećanja svojim potrošačima. To je temeljni deo marketinške komunikacije koja doprinosi daljem rastu kompanije i koja vezuje klijenta na duge staze. (Pogledajte naše radove)

U sklopu izrade korporativnog identiteta nudimo dizajn logo -a, tipografiju (izbor fonta), odabir boja i primenu i dizajn  korporativnog materijala (memoranduma, vizitke, koverte).
Cene izrade variraju od klijenta do klijenta u zavisnosti od želja i količine idejnih rešenja. Zato nas slobodno kontaktirajte da bi napravili finansijsku konstrukciju samo za Vas.

GRAFIČKI DIZAJN

web dizajn i izrada i usluge grafičkog dizajna 9Design

Grafički dizajn je “umetnost vizuelne komunikacije koja kombinuje slike, reči i ideje i prenosi ih na publiku”. Grafički dizajner je odgovoran za uređenje i korišćenje elemenata na različitim vrstama medija i to su upravo ti elementi koji doprinose uspešnom formiranju korporativnog identiteta i građenju brenda.
Grafički dizajn je svuda oko nas. On je u našim jutarnjim novinama, na naslovnici naših omiljenih knjiga, deo televizijskih reklama i emisija, na autobuskim stanicama itd…
U domen dizajna spadaju:
Logo, vizit karte, memorandumi, flajeri odnosno letci, razna oglasna rešenja, knjige, brošure i katalozi, plakati, pakovanja i ambalaže, časopisi i novine, čestitke, bilbordi, roll up-ovi, baneri kao i brendiranje vozila, uniformi…

FOTOGRAFIJA

web dizajn i izrada i usluge grafičkog dizajna 9Design

Zašto je angažovanje fotografa važno?

Koliko puta ste bili u nedoumici da li smete da “skinete” neku fotografiju sa interneta i iskoristite u dizajnu? Da li je ona baš to što ste hteli ili: “nije baš moj proizvod, ali liči…”? A sigurno Vam se desilo da su slike bile premale ili veoma loše rezolucije / kvaliteta.
Ako Vam se dešavalo bilo šta od navedenog ili ne želite da Vam se to desi, angažujte nas. Na taj način ćete dobiti fotografije koje zadvoljavaju sve Vaše potrebe, bilo da su to slike koje treba da se nađu u Vašim promotivnim sadržajima, na web sajtu ili fotografije koje će spasiti od zaborava Vama veoma važne momente u životu.
Fotografišite Vaše proizvode, jer samo tako ćete utvrditi poverenje klijenta / potrošača.
Fotografišite Vaše događaje, na taj način ćete očuvati građenje Vašeg brenda.
Fotografišite najbitnije ljude i momente u životu, jer tako znate zašto ste tu i zbog čega sav taj trud.