Ćao,
ja sam Marija, šef 9Design „kuhinje“ koja uz sebe ima podršku neverovatnih i kreativnih stručnjaka na svim poljima potrebnih za izgradnju i očuvanje kvalitetnog brenda.
Marija Opalić Maša
9Design CEO

LinkedIn

Želimo da stvorimo atraktivan i pristupačan dizajn, koji će kompanijama omogućiti da dalje rastu i napreduju, u pravcu koji će obezbediti vidljivost i prepoznatljivost na tržištu. Mi prevodimo ideje naših klijenata u stvarnost, na najbolji mogući način.
Želimo da svaki rad sa klijentom bude međusobno uživanje i zabava, jer bez zabave i užitka uspeh ne traje dugo i brend kompanije ne opstaje, što utiče na razvoj biznisa u budućnosti.

Cilj je da kreiramo moćan korporativni identitet, a on se gradi na doslednosti.

Da biste očuvali individualnost Vašeg brenda, svi oblici medijske komunikacije moraju govoriti jednim glasom i moraju dolaziti sa jednog mesta, počevši od logotipa, tipografije, boja, preko različitog reklamnog i korporativnog materijala do korisničkog iskustva i interfejsa (UX / UI) vašeg veb sajta odnosno aplikacije. Takođe način obraćanja korisnicima mora imati isti ton u zavisnosti od ciljne grupe kojoj se obraćate.

Brend treba da bude jak i postojan, a to se može postići međusobnim poverenjem. Znamo koliko je teško izgraditi vizuelni identitet, jer smo bili u toj situaciji, ali sve je mnogo lakše kada imate pravi tim kao podršku.


UPUSTITE SE U GURMANLUKE

9DESIGN-a

Mi sarađujemo na raznim interesantnim i kreativnim projektima svaki dan. Poštujemo individualnost i stručnost i tako se odnosimo i prema klijentima. Možda je firma manjeg obima, ali sa velikim idejama i dobrim raspoloženjem!

U našu „dizajn kuhinju“ su svi dobrodošli, jer za svakoga imamo rešenje i savršen ukus sa svim potrebnim sastojcima.