Politika privatnosti

Ko smo mi

Naša adresa veb mesta je: https://www.9design.co.rs.

Koje lične podatke sakupljamo i da li ih sakupljamo

9Design ne sakuplja lične podatke korisnika. Ime i Email korisnika se upotrebljava isključivo za odgovor na isti i ne čuva se ni u kakvoj bazi podataka.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Analitika

Koristimo Google Analytic Master dodatak koji analizira statistički koliko je korisnika posetilo web sajt i kakvi su ih sadržaji sa web sajta zanimali. Pri tom ne sakupljamo nikakve informacije o korisnicima sajta.

Kontaktirajte nas za bilo kakva pitanja

office@9design.co.rs

Kako štitimo vaše podatke

Naš web sajt je zaštićen HTTPS protokolom (Hypertext Transfer Protocol sa dodatkom SSL/TSL protokola), da bi se obezbedila enkripcija i sigurna identifikacija servera.